Фаворити серед весняних аксесуарів: які речі варті вашої уваги у 2024-му

Модні тренди
574
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото брошка
Фото: shafa.ua

Мода на аксесуари змінюється кожного сезону

Мода вміє і любить дивувати своїми дивовижними змінами, новинками та кольорами. Не оминають можна тенденції і чудовий світ аксесуарів. Якщо гарно і доречно комбінувати їх між собою, можна створити унікальні образи і перетворювати звичайний стиль на особливий, шикарний варіант, який відображатиме вашу неповторність.

Цієї весни серед аксесуарів пануватимуть кілька цікавих варіантів, які можна дивовижно обігрувати в щоденних образах. Про наймодніші моделі для весни, розповідає стилістка, яка вміє і любить створювати образи для реального життя, Кейт Колісніченко в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подовжені підвіси. На сьогодні є дуже багато варіацій, в тому числі нестандартні кардхолдери, маленькі щітки, пляшечки з парфумами або чохли для запальничок. Це чудова прикраса, адже має в собі стильовий прийом на видовження силуету. Якщо у вас обʼємний верх, це допоможе його трішки візуально витягнути.

На фото подовжені підвіси
Фото: gold.ua

Кафи . Такі речі можуть бути як мінімалістичного стилю, так і акцентні, вишукані, цікаві. Класний аксесуар, тому що можна носити навіть якщо у вас відсутні дірки від проколів у вухах.

На фото кафи
Фото: shafa.ua

Нашарування підвісів.

Тут треба бути акуратним, якщо у вас коротка шия, я б уникала чокероподібних варіантів. Також, щоб не перевантажувати портретну зону, збирайте волосся або вдягайте нейтральні плечові вироби
рекомендує стилістка

Подовжені сумки. У люкс сегменті представлені багато варіантів. Цікава форма, зручна, структурована сумка яка влучно виглядатиме під будь-який образ і фігуру.

На фото подовжена сумка
Фото: aliexpress

Дві сумки одночасно . Зручно та допомагає додати образу акцентності та складності шляхом фактур і кольорів. Цей прийом використовувався в серіалі “секс і місто”.

На фото кілька сумок одночасно
Фото: lifestyle

Прикраси на сумку. Як звичайні прикраси, так і спеціальні по довжині і замкам на сумку підійдуть. Таким чином одна сумка може мати різний настрій залежно від вайбу і кольору прикрас та іграшок.

На фото аксесуари на сумку
Фото: secondstreet

Брошки. У цьому сезоні вони повертаються у цікавих та акцентних формах. Досить цікавий вигляд мають брошки у національних мотивах.

На фото брошка
Фото: golka

Тенісні прикраси. Стильні аксесуари, які можна носити кожного дня та здатні підкреслити будь-який образ.

На фото тенісні браслети
Фото: diamant
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які аксесуари здатні додати віку . Краще уникати таких прикрас, щоб не “постаріти” передчасно.