Найкращий подарунок для мами! Золота Країна випустила колекцію прикрас до Дня матері (ФОТО)

Шопінг
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Підвіска для мами, фото
Фото: instagram.com/zolotakraina

Золота Країна спільно з ГО “Землячки” представляють колекцію золотих прикрас до Дня Матері

Напередодні Дня матері ювелірний бренд Золота Країна разом з ГО “Землячки” випустив колекцію прикрас, якими можна потішити матусю. Детальніше читайте в нашому матеріалі!

Ювелірний бренд Золота Країна створив прикраси у білому та червоному золоті — підвіски, наповнені особливим сенсом та найсвітлішими почуттями для такої важливої людини — мами. Парні підвіски з одним великим та маленьким серцем складаються разом, як пазл, уособлюючи зв’язок між матір'ю та її дитиною. Підвіска з написом “дім там, де мама” — про тепло та спокій, який панує поруч з найріднішою людиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проєкт несе благодійну складову — допомогу ГО “Землячки”, яка спрямована на пошиття жіночої тактичної форми та закупівлю амуніції для захисниць. Також вони вирішили розповісти особливі історії кількох мам, які зараз служать на передовій.

Прикраси до Дня матері, фото
Фото: пресслужба

Катерина, позивний “КЕТ”, родом з Луцька й виховує двох дітей — Даміра та Каріну. Посада — начальник інформаційно-телекомунікаційного вузла, КЕТ стала на захист України у 2022 році. ЇЇ донька Каріна навчається у Луцькому військовому ліцеї та хоче продовжити справу матері. 

Ми боремося за їхнє щасливе дитинство і за майбутнє у вільній та незалежній Україні, за їхні посмішки, за українську землю під ногами й мирне небо над головою,
— говорить КЕТ. 
Прикраси до Дня матері, фото
Фото: пресслужба

Богдана, позивний “Совеня”, родом з Коломиї. Наразі — офіцер із забезпечення та прессекретарка 3ОШБр. ЇЇ мати Наталія працює в шкільній їдальні, а також займається вишивкою.

Хотіла б, щоб на її обличчі були тільки сльози радості, адже мені так боляче бачити чи чути як вона плаче, її сльози – це найгірше для мене. Хотіла б подякувати, що вона виховала мене саме такою і зараз так багато людей пише їй “дякую за доньку”. Вдячна за все, що вона робить для мене і за постійну підтримку,
— говорить Совеня. 
Прикраси до Дня матері, фото
Фото: пресслужба

Заступник командира розвідувального батальйону Віталій з позивним “Ацтек” боронить нашу країну на сході, а його мати — Наталія, працює старшим адміністратором в гастроцентрі. Вона вірить та чекає на сина вдома. 

Мамо, дякую, що підтримуєш мене весь цей час, що я знаходжусь в армії, люблю тебе дуже сильно, мамо,
— ділиться Ацтек. 

Любов та підтримка мами — найщиріші та найчистіші. Золоті тематичні прикраси з колекції Золота Країна та ГО “Землячки” стануть особливим, теплим подарунком для мами. Вони символізуватимуть її визначальну роль у житті кожного з нас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть ТОП-20 віршиків для малечі до Дня матері 2024. Ми зібрали для вас велику україномовну добірку привітань.