Total denim лук: Даша Квіткова продемонструвала наймодніший образ цієї осені (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Переможниця шоу "Холостяк-9", колишня дружина телеведучого Нікіти Добриніна та блогерка Даша Квіткова викликала справжній фурор в Мережі. Зірка показала, як носити головний тренд 2023 року — total denim лук. Дивимося і беремо приклад!

Джинси стали найпопулярнішим елементом гардероба сучасних жінок. Їх можна вдягати не лише в офіс, за умови відсутності суворого дрес-коду, але й на побачення чи навіть на святкові заходи. У 2023 році поміж трендів з'явився total denim лук — це образ, який складається виключно з джинсових виробів. Його вже встигла приміряти українська блогерка Даша Квіткова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подібно до багатьох українських блогерів, у Квіткової є власний стиль, а ще неважко помітити, що вона завжди стежить за модними тенденціями. Даша ділиться своїми стильними образами з фотосесій та повсякденними вбраннями з прихильника, демонструючи, що в неї — чудовий смак.

Нещодавно Даша Квіткова показала стильний total denim образ. Щоб створити цей стильний лук блогерка обрала укорочену куртку з необробленими краями та широкі джинси. Свій образ вона доповнила сумкою з оригінальним плетінням та взуттям із вузьким носком у тон.

Total denim лук: Даша Квіткова продемонструвала наймодніший образ цієї осені (ФОТО) - фото №1
Total denim лук: Даша Квіткова продемонструвала наймодніший образ цієї осені (ФОТО) - фото №2

Важливо відзначити, що зараз багато модниць обирають total denim образи із широкими джинсами, оскільки вони виглядають стильно та практично. Повторити таке модне вбрання зовсім нескладно. Вам достатньо поєднати речі з деніму одного кольору та додати трішки прикрас, щоб зробити аутфіт цікавішим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали,  які чоботи носити цієї осені. Дізнайтеся, які модні варіанти обирають Instagram-інфлюєнсери.