Можна носити хоч щодня! Тенісне кольє, як головна щоденна прикраса

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Модна індустрія краси постійно дивує нас новинками одягу, взуття та стильних аксесуарів . Нарівні з моделями, які тільки з'являються почесне місце займають речі, які щосезону підтверджують свій культовий статус.

Тонкі намистини тенісного кольє здатні підкреслити будь-який образ: від звичайного повсякденного, до вечірнього виходу у довгій сукні. Чому тенісне кольє набуло такої популярності і є головною прикрасою цього сезону, розповідає Vogue.ua .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тенісне кольє отримало свою спортивну назву завдяки американській зірці тенісу Кріс Еверт. У 70-х роках 18-разова переможниця турнірів Великого шолома та триразова чемпіонка Вімблдону часто вдягала на тенісний  корт браслет, який був її улюбленим і прикрашала його лінія діамантів. Коли прикраса Еверт злетіла під час Відкритого чемпіонату США 1978 року, гру призупинили, доки браслет не знайшли, і так народився термін "тенісний браслет" — а також "тенісне намисто".

Можна носити хоч щодня! Тенісне кольє, як головна щоденна прикраса - фото №1

Ще в 70-х роках минулого століття блискучий спортивний стиль Еверт відображав підвищену байдужість до носіння діамантів. Тоді діаманти носили з екстравагантним вечірнім вбранням і у каблучках на заручини. Проте, у певний момент Ельза Перреті, відступила від вишуканих ювелірних виробів, і випустила колекцію Diamonds by the Yard для Tiffany & Co, представлена  вишуканими ланцюжками, усіяними діамантами невеликого розміру. Їх можна було одягати щодня.

Можна носити хоч щодня! Тенісне кольє, як головна щоденна прикраса - фото №2

Дуже швидко ця прикраса стала чимось більше, ніж просто аксесуар на тенісному корті чи річ, яка чекатиме свого часу у шухляді. Тепер у Matchesfashion представлений широкий вибір вишуканих тенісних намист на кожен день: від Zoe Chicco, Begum Khan, Octavia Elizaebeth до Fallon та Sophie Billie Brahe.

Так, Sophie Billie Brahe використовують асиметрію, щоб запропонувати сучасний підхід до діамантових виробів і пропонують публіці сережки-краплі або обручки, що хвилясто вигинаються. Дизайни бренду стали фаворитами модної публіки: їх неодноразово обирали Алекс Карл та Клара Корнет. Інфлюенсерка з Данії Пернілль Тейсбек, яку рідко можна побачити без намиста Collier de Tennis, навіть одягла його на пологи четвертою дитиною на початку цього місяця.

Створити тенісне кольє було давньою мрією дизайнерки Софі Біллі Браге, яка створила своє перше тенісне намисто понад 5 років тому  зробивши його більш  осучасненим, але класичним дизайном.

Особисто дизайнерка вважає, що головним союзником кольє має стати звичайна біла футболка: "Це просто, тому прикраси можуть говорити самі за себе".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ця прикраса чудово пасуватиме під різні стилі і фасони, будь-який колір і матеріал. Експериментуйте як з довгими сукнями, так  і широкими джинсами та різними варіантами взуття.