Один погляд - і ви їх точно захочете! ТОП-5 варіантів кросівок, які будуть модними у 2024-му

Модні тренди
512
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми писали, які 5 моделей взуття будуть в моді цього року. Також не варто забувати й про спортивне взуття. До яких моделей варто придивитися вже зараз - дізнавайтесь у цій статті на HOCHU.ua.

Кросівки займають особливе місце у гардеробі кожної жінки. Як мінімум, це взуття практичне та зручне. Як максимум - завдяки його різновидам, ним можна доповнити майже будь-який образ. На які саме моделі варто звернути увагу у прийдешньому році - розповів Vogue.ua.

У вінтажному стилі

Такі моделі не виходять з моди вже кілька сезонів. Частково таку їх популярність забезпечили знаменитості, які підтримують цей тренд. Найбільш бажаними вважаються кросівки Mexico 66 від Onitsuka Tiger, Flow Runners від Loewe, а також Samba, Gazelle і Campus 00 від adidas.

Фото: @walesbonner
Фото: @walesbonner
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З мерехтливими деталями

Обирайте їх, якщо хочете додати ефектності своєму повсякденному образу. Найкраще справити враження допоможуть adidas Samba від Wales Bonner, Orbit від Bottega Veneta та Gel-Kayano 14 від Asics.

Фото: vogue.ua
Фото: vogue.ua

Кросівки-гібриди

Це щось середнє між звичайними кросівками та балетками. Таке спортивне взуття має вельми елегантний вигляд. Його зацінила навіть Ріанна, що підтверджує її виступ на Суперкубку у стильній парі Salomon X MM6 від Maison Margiela. Також кросівки-гібриди представлені й у бренду Simone Rocha.

Фото: Simone Rocha
Simone Rocha. Фото: vogue.ua

Грубі силуети

Кросівки в стилі gorpcore - це про грубі силуети на основі бігових кросівок. Найпопулярнішими моделями, які підходять для повсякденного носіння є  Nike Vomero, Asics Gel-1130 та New Balance 9060. А ось еталоном цього стилю наразі вважають лінійку взуття від Salomon.

Фото: vogue.ua
Фото: vogue.ua

Спортивні моделі

В них дизайнери зосередили свою увагу на функціональних підошвах, вишуканих швах та яскравих язичках. Так, восени минулого року Fenty з Puma (до цієї співпраці знову причетна Ріанна) представили нові футбольні кросівки Avanti. Також цікаві моделі кросівок можна знайти у спільній колекції від Loewe та On Running. Якщо ж шукає легкі моделі - зверніть увагу на колекцію Cloudventure, яку бренд представив у березні 2023 року. А ось моделі, що мають проміжну підошву, з’явились в осінній колекції Cloudtilt.

Фото: @puma
Фото: @puma
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про модні тренди, які будуть всюди у 2024 році. Зокрема це дідусин шик та гіперфемінність. Більше про це - читайте у цій статті .