Додасть ніжності та жіночності вашим образам: який колір буде на піку популярності цієї весни? (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Навесні у 2024 році в тренді буде не тільки зухвалий леопардовий принт , а й відтінок топленого вершкового масла. Як він виглядає та чому буде таким популярним у новому сезоні? Дізнайтеся в нашому матеріалі!

У весняно-літніх колекціях багатьох брендів з'явився відтінок жовтого масла. Цей "дофаміновий" колір може підняти настрій при першому сонячному промінні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Порівняно з іншими яскравими кольорами, відтінок вершкового масла є достатньо універсальним, оскільки його можна комбінувати з різноманітними кольоровими поєднаннями. Жовта палітра охоплює широкий спектр відтінків та тонів — від теплих до холодних.

Обирайте на весну кремові кардигани, трикотажні сукні, сорочки, атласні сукні, спідниці та куртки. Цей відтінок прекрасно поєднується з білим, блакитним, бузковим чи чорним. А ще він має вельми чудовий вигляд в комбінації з іншими пастельними тонами.

Як носити такий відтінок? Наприклад, базові образи, створені на основі ніжно-жовтого кардигана та блакитних джинсів з лоферами, виглядають досить стильно. Також в тренді будуть сукні у такому ніжному кольорі, які варто поєднувати з чоботами на підборах. Елегантний образ можна створити, поєднуючи сорочку кремового відтінку з чорними штанами. Якщо ви плануєте придбати куртку у відтінку вершкового масла на весну, не соромтеся комбінувати її з синьою шапкою, шарфом чи сумкою.

Додасть ніжності та жіночності вашим образам: який колір буде на піку популярності цієї весни? (ФОТО) - фото №1
Додасть ніжності та жіночності вашим образам: який колір буде на піку популярності цієї весни? (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, яке взуття будуть носити всі модниці цієї весни. Ми розповіли  найгарячіший тренд 2024 року .