Весна здивує новими трендами: 5 модних тенденцій 2024 року

Модні тренди
717
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

З першим промінням теплого сонця хочеться швидше зняти верхній одяг, одягти модні речі, високі підбори та насолоджуватися прогулянкою. Можна вже придивлятися до речей і кольорів , які будуть у тренді цією весною.

Саме час перебрати свій гардероб та визначитися, чого саме у ньому не вистачає. Якщо ви плануєте вирушити на шопінг, зверніть увагу на 5 головних тенденцій, які будуть у моді у новому сезоні,  розповідає   elle.pl.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Блискучі сумки металік

Цією весною у моді будуть сумки сріблястого металевого кольору невеликого розміру. Такий аксесуар чудово доповнить ваш образ та стане незамінною річчю у гардеробі. Цей тренд вже представили у своїх колекціях знамениті модні бренди: Balmain, Michael Kors, Coperni. Відомі блогери також створюють чудові образи з використанням маленьких сріблястих сумочок.

Весна здивує новими трендами: 5 модних тенденцій 2024 року - фото №1
Весна здивує новими трендами: 5 модних тенденцій 2024 року - фото №2

2. Байкерські чоботи

Справжній хіт весни - чоботи у мотоциклетному стилі. Високі чоботи з різноманітною фурнітурою, ланцюгами та металевими додатками використовують відомі блогери для створення неперевершених образів цього року. Тому можна сподіватися, що весною вони також будуть у тренді. Досить вдало поєднуються з короткими спідницями, сукнями, сміливо компонуються з шортами.

Весна здивує новими трендами: 5 модних тенденцій 2024 року - фото №3
Весна здивує новими трендами: 5 модних тенденцій 2024 року - фото №4
Фото: instagram.com/nazifeeozcan

3. Корсети

Вишуканий, стильний і гармонійний образ можна створити за допомогою корсету. Це стане справжнім хітом весною. Чудовий вигляд мають корсетні сукні, а також можна поєднувати корсети з штанами та джинсами.

Весна здивує новими трендами: 5 модних тенденцій 2024 року - фото №5
Весна здивує новими трендами: 5 модних тенденцій 2024 року - фото №6
Фото: instagram.com/haileybieber

4. Блузи, декоровані об'ємними елементами

Прикрашені великими бантами блузи будуть у моді. Придивіться до одягу у трендових кольорах. Банти можна зав'язувати різноманітними способами. Це чудовий варіант для святкового образу або для щоденного носіння у поєднанні з джинсами.

Весна здивує новими трендами: 5 модних тенденцій 2024 року - фото №7
Фото: nine.
Весна здивує новими трендами: 5 модних тенденцій 2024 року - фото №8
Фото: instagram.com/negin_mirsalehi

5. Кардигани

Яскраві кольори кардиганів допоможуть створити прекрасний образ. Обирайте речі різних відтінків: блакитний, рожевий,  золотий, бежевий, червоний, синій. Носити кольоровий кардиган можна з класичними штанами,  джинсами чи одягати поверх сукні з легкої тканини.

Весна здивує новими трендами: 5 модних тенденцій 2024 року - фото №9
Фото: instagram.com/23rdapril_beclassy
Весна здивує новими трендами: 5 модних тенденцій 2024 року - фото №10
Фото: lemanta
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Передивляючись речі у шафі, зауважте собі, яких зимових речей необхідно позбутися . Вони давно вийшли з моди і наступного року вам не знадобляться.