ТОП-6 наймодніших відтінків одягу 2024 (ФОТО)

Модні тренди
1 202
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Дизайнери показали трендові кольори гардеробу на 2024 рік. Вони пасують для жінок будь-якого віку і додають їм шарм та вишуканість. Раніше ми писали, яку сумку потрібно мати в шафі, а тепер розкажемо про наймодніші відтінки гардеробу.

Стримані, акуратні блискітки та пастельні кольори стали трендом 2024 року, пише life.24tv.ua. Такі відтінки виглядають вишукано і розкішно, навіть якщо ви одягнете спортивний костюм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Блідо-жовтий

Цей відтінок акуратний, ніжний та затишний. Він підкреслює гарний смак модниці та візуально робить жінку молодшою. До цього кольору пасує чимало тонів, які можуть бути такими ж м'якими, або додати контрасту.

ТОП-6 наймодніших відтінків одягу 2024 (ФОТО) - фото №1
mesvoyagesaparis.com

Блідо-блакитний

Небесно-блакитний та волошковий відтінки увійшли в тренд 2024 року. Одяг у цих кольорах освіжає, додає молодості та багатства. До нього бездоганно пасують молочні, білі та світло коричневі тони.

ТОП-6 наймодніших відтінків одягу 2024 (ФОТО) - фото №2
Bianka Gašparac

Помаранчевий

Цей колір пасує жінкам із теплим кольоротипом шкіри. Він доречний і в насичених, і в блідих тонах. У тренді його відтінки: персиковий, кораловий та абрикосовий. Для осіннього кольоротипу актуальним залишається теракот.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-6 наймодніших відтінків одягу 2024 (ФОТО) - фото №3
GC Images

Вишневий

Гламурний рожевий починає відходити на другий план. У моду входять відтінки насиченої вишні та черешні. Вишневий колір підкреслює особистість жінки і додає ділового вигляду.

ТОП-6 наймодніших відтінків одягу 2024 (ФОТО) - фото №4
weddingforward.com

Шоколадно-коричневий

Цей відтінок буде наймоднішим для сумочок, взуття і прикрас на голову. Обирайте туфлі та клатчі кольорів капучіно або шоколаду для будь-якого образу. Ваш стиль буде неперевершеним.

ТОП-6 наймодніших відтінків одягу 2024 (ФОТО) - фото №5
Pinterest

Білосніжний

Не виходить з моди і класика. Білий колір візуально омолоджує жінку, додає розкішного та охайного вигляду. Білим може бути і діловий, і спортивний костюми. Цей колір доречний до пальто, сукні та кофтини. Головне — не забувати доглядати за його чистотою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-6 наймодніших відтінків одягу 2024 (ФОТО) - фото №6
Pinterest

Нагадаємо, раніше ми писали про наймодніший принт для одягу. Модельєри показали, як носити анімалістичний принт, який буде в тренді 2024 року.

Головне фото: fashiongonerogue.com