"Забудьте про бабусині сукні": ТОП-5 сучасних образів на Великдень 2024 від Андре Тана (ФОТО)

Модні тренди
756
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Андре Тан порадив, що одягнути на Великдень 2024, фото
Колаж Хочу!

Час переглянути свій гардероб

Похід до церкви на Великдень — особлива подія, до якої потрібно як слід підготуватися. Ми вже розповідали, яку хустинку обрати на свято , а тепер поговоримо про святковий образ в цілому.

Цінними порадами з українками ділиться зірковий дизайнер Андре Тан у своєму Instagram . На Великдень модельєр радить нарешті відмовитися від “бабусиного стилю” й обрати щось ніжне, жіночне та особливо святкове. Що саме — дивіться далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сучасні образи на Великдень, які підкреслять вашу красу! Забудьте про бабусині сукні😉 Час дізнатися, що ж буде виглядати доречним та в той же час дуже стильним на святкуванні,
— пише дизайнер.

1. Вишиванка

Це не просто одяг, а символ нашої автентичності та єднання з традиціями. Ну, і це дуже-дуже гарно! 😍 Ідеальнішого варіанта не знайти!

Красиві образи з вишиванками на Великдень 2024, фото
Фото: instagram.com/andre_tan_official/

2. Білий колір

Білий колір — це не просто класика, але й традиційний вибір для святкування Великодня. Він символізує чистоту, оновлення та нове життя, що робить його ідеально підходящим для цього світлого свята. Це може бути блуза чи сукня, але зверніть увагу, щоб вони були не сильно відкритими.

Красиві образи у білому на Великдень 2024, фото
Фото: instagram.com/andre_tan_official/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3. Пастельні тони

Блакитні, рожеві, персикові та м’ятні відтінки чудово підходять для весняного свята. Речі в пастельних тонах подарують вам відчуття легкості та підкреслять вашу жіночність.

Красиві образи у пастельних тонах на Великдень 2024, фото
Фото: instagram.com/andre_tan_official/

4. Квітковий принт

Сукня або блузка з квітковим принтом - це завжди стильно та актуально. Такий одяг створить романтичний та жіночний образ, який ідеально підходить для святкової атмосфери.

Красиві образи з квітковим принтом на Великдень 2024, фото
Фото: instagram.com/andre_tan_official/

5. Пасторальний стиль

Легкі сукні з натуральних тканин, підкреслені талією та пишною спідницею, подарують вам відчуття затишку та душевного спокою!

Красиві образи у пасторальному стилі на Великдень 2024, фото
Фото: instagram.com/andre_tan_official/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак найголовніше, за словами Андре Тана, обирати той одяг, у якому вам буде комфортно та радісно зустрічати Світле Христове Воскресіння! А якщо вам потрібні ще приклади красивих луків для зустрічі Великодня, можете надихнутися найкращими образами Ольги Сумської в українському стилі .