Прозоре, тендітне та невагоме: нова колекція взуття від LOOKIE Atelier

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото чорні балетки з сіточкою
Фото: lookie.com.ua

Не пропустіть нагоду придбати стильне взуття

LOOKIE Atelier це український бренд, який створював унікальне взуття на замовлення. Він був створений у 2015 році та швидко здобув популярність серед поціновувачів жіночого елегантного взуття. Для бренду головне - зручність і комфорт моделей та висока якість і зносостійкість.

LOOKIE Atelier прагне, щоб у пошуку прекрасного перешкодою не був розмір та особливості стопи. Нова колекція “Mesh Era” це взуття з надлегкої невагомої сітки, яка дуже міцна та елегантна і таке взуття стає справжньою окрасою ноги та пасує до образу життя та стилю. Всі пари з колекції шиються під замовлення за індивідуальними мірками стопи кожної клієнтки з проміжною приміркою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Для нас прозора сітка, яка стала неймовірно популярною в останні роки, є певним відображенням нашого теперішнього стану. У своїй печалі ми стали майже невагомі, прозорі, оголили себе повністю. Проте не втратили своєї краси, сили, напевно, ще більше розквітли. Тому цей тренд прозорості та міцності у взутті дуже імпонує нашому сьогоднішньому психологічному стану,
зазначає LOOKIE Atelier.

Головна модель колекції – сітчасті ботильйони з багатогранними кристалами, які нагадують морські краплі та пускають сотні сонячних зайчиків, коли світло потрапляє на них. Водночас це сама складна пара дропу – пошив та затяжка кожної пари займає 12 годин, а вишивка ще 3 години.

На фото жовті сітчасті ботильйони
Фото: spacemag

До колекції увійшли і бестселери бренду, виконані в нових комбінаціях кольорів: сітчасті балетки Mariyka та туфлі Мері Джейн Polina, елегантні мюлі на підборах Noa.

На фото прозоре взуття
Фото: spacemag

Новий матеріал в цій колекції – чорний гіпюр на прозорій сітці, котрий розроблений в Італії саме для пошиття взуття. Також в колекції представлена перша пара, розроблена на новій колодці, що повторює анатомічну будову стопи – це Мері Джейн Nino.

На фото прозоре взуття
Фото: spacemag

Класичні мері джейн в некласичному матеріалі - прозорій сітці.

Черевички Nino в якості альтернативи класичним сітчастим балеткам.

Поєднання технологічно міцної прозоро-невагомої сіточки та ніжної тендітної ромашки.

Балетки з червоної сітки.

На фото червоні балетки
Фото: lookie.com.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про справжні й тренд взуття у 2024 році. Таку пару варто придбати хоча б в одному кольорі.