Найкращі сукні на випускний 2024: беремо приклад з Аріани Ґранде, Зендеї та інших зірок (ФОТО)

Модні тренди
1 275
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Аріана Гранде, фото
Фото: instagram.com/arianagrande/

Ми зібрали ніжні, яскраві та ефектні образи для випускниць

Випускний вже на носі! Датою останнього дзвоника ми вже ділились, а тепер покажемо найкрасивіші сукні для випускниць в стилі популярних світових зірок.

Випускний — дуже особлива подія для кожної дівчинки. Не дивно, що на цьому святі, кожна випускниця хоче виглядати неповторно та розкішно. Тож, якщо ви досі не вибрали сукню, пропонуємо вам надихнутись образами Аріани Ґранде, Зендеї та інших зірок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сукня в стилі old money

Ельза Госк — справжня ікона стилю, тож якщо ви не знаєте, які речі зараз в моді, можете сміливо брати з неї приклад. Для урочистої події модель нещодавно обрала неймовірну сукню ніжно-персикового з відкритими плечима та струмливою максіспідницею, яка точно підійде для святкування випускного.

Ельза Госк, фото
Фото: Instagram

Шкіряна сукня

А якщо ви хочете виглядати на випускному брутально та ефектно, можете придбати собі шкіряну сукню. Кеті Перрі обрала коричневу. Виглядає такий виріб дуже цікаво та розкішно.

Кеті Перрі, фото
Фото: Instagram

Класична сукня

Полюбляєте класику? Тоді вам припаде до душі образ Дженніфер Лопес. Нещодавно голлівудська зірка приміряла витончену сукню в бежевому відтінку з накидкою, наче в королеви.

Дженніфер Лопес, фото
Фото: Instagram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звабливий варіант

Червона сукня завжди привертає увагу та виглядає неймовірно звабливо. Це чудовий варіант для святкування випускного. А якщо ви не знаєте, який фасон обрати, то беріть за приклад образ Ханде Ерчел, яка позувала в закритій червоній сукні по фігурі.

Ханде Ерчел, фото
Фото: Instagram

Не сукня, але теж ефектно

Коли говориш слово "випускний", то одразу уявляєш дівчат в ошатних сукнях. Однак деяким випускницям не подобається косплеїти принцес. Якщо ви одна з таких, то сміливо беріть за приклад образ Зендеї у білому піджаку та довгій спідниці. Строго, розкішно та дуже красиво!

Зендея, фото
Фото: Instagram

Сукня принцеси

Та якщо на випускному ви хочете відчувати себе справжньою принцесою й виглядати відповідно — зверніть увагу на нещодавній образ Аріани Ґранде. Її рожева сукня зі шлейфом та об’ємними рукавами — це сучасна інтерпретація казкової принцеси.

Аріана Гранде, фото
Фото: Instagram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але не забувайте, що крім сукні є ще кілька деталей, які теж грають роль. Не пропустіть 20+ варіантів зачіски на випускний вечір, які зроблять з вас справжню королеву балу.