Шубу, яка пожовтіла, можна врятувати! 3 круті лайфхаки та 1 застереження

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Для багатьох жінок натуральна шуба є мрією, адже це одяг який ніколи не вийде з моди. У минулих роках популярністю користувалася біла шуба до п’ят, а трендовими кольорами цього сезону будуть жовті, коричневі, бежеві та ін.

Шуба може бути натуральною і штучною. Проте її хутро може жовтіти з часом. Що робити у таких випадках і чи можна врятувати її, розповідає ХОЧУ!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Причини пожовтіння хутра і шляхи вирішення

Шубу, яка пожовтіла, можна врятувати! 3 круті лайфхаки та 1 застереження - фото №1
  1. В першу чергу будь-яке хутро має здатність псуватися коли на нього попадає вода чи волога. Хоча це і зимовий одяг, проте дощу і снігу він не любить. У випадку, якщо ваша шуба змокла - не намагайтеся її сушити феном чи витирати ганчірками. Зверніться до хімчистки.

  2. Пожовтіння хутра може трапитися через неналежні умови зберігання. Адже висіти вона повинна у спеціальному чохлі, у сухому прохолодному гардеробі, а влітку її треба кілька разів провітрювати. У цьому випадку краще звернутися до спеціального закладу, тоді буде шанс ще її поносити.

  3. Ще одна найпоширеніша причина пожовтіння хутра може бути пов'язана з шкірно-жировими та потовими виділеннями власника, особливо, якщо ця річ була улюбленою і носилася постійно. Самотужки ви тут не впораєтеся, а хімічна чистка зможе.

  4. Останній випадок, на жаль, невтішний. Речі, як і люди, старіють. І хутро набуло жовтого кольору від давнини років. У цьому варіанті шубу доведеться викинути. Проте можна вирушити до магазину за новою!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сезонні речі і взуття потребують правильного зберігання і догляду . З більшістю моментів ми можемо впоратися самі, а деякі випадки потребують втручання професіоналів.