Вони є на кожній кухні! Дізнайтеся, які три продукти можуть замінити кондиціонер для білизни

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кондиціонер — чудовий засіб, який надає білизні додаткової свіжості та м'якості. Тому багато людей не відмовляються від його використання, навіть задля економії. Проте не всі знають, що існують доступні альтернативи.

Чим можна замінити кондиціонер для прання? Виявляється, продукти, які можуть ставити альтернативою магазинному засобу, можна зайти майже на кожній кухні. Про це розповіли на порталі pixelinform.com. Читайте та зберігайте!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Чим можна замінити кондиціонер для прання?

Сода — один з таких альтернативних засобів. Її часто використовують під час прання, адже сода дає дивовижний результат: допомагає робити речі чистими та привабливими, робить тканину м'якшою та видаляє неприємні запахи.

Сіль — інший бюджетний аналог кондиціонера для брання. Додавання солі до прального порошку звільняє вас від необхідності використовувати ще окремо кондиціонер. Головне — добре прополоскати білизну.

Оцет — ще один ефективний засіб, який можна використовувати замість класичного кондиціонера для білизни. Він позитивно впливає на якість тканини, роблячи її м'якою та приємною на дотик. Щоб надати білизні приємний запах, ви можете додати трохи ефірної олії з бажаним ароматом до оцту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, навіщо досвідчені господарки кладуть мило не в мильницю, а на губку. Цей лайфхак  змінить ваш побут.