Скільки капсул насправді треба для одного прання? Багато господинь допускають помилку

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Скільки капсул для прання потрібно використовувати за один раз? Для визначення потрібної кількості потрібно врахувати кілька важливих аспектів, про які ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Використання капсул для прання є зручним і простим способом, але важливо дотримуватися інших правил в порівнянні зі звичайним пральним порошком або гелем. Перевищення рекомендованої кількості капсул також може призвести до негативних наслідків — шкоди для вашого одягу та побутової техніки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб визначити необхідну кількість капсул на один цикл прання, слід враховувати декілька ключових моментів. Перше, на що варто звернути увагу — обсяг води, використовує ваша пральна машина під час одного циклу прання.

Чим менший обсяг води використовується, тим менше капсул потрібно використовувати. В іншому випадку, у воді може утворитися зайва піна, і капсула може погано вимити білизну, що призведе до необхідності додаткового полоскання.

Також слід взяти до уваги ступінь забруднення білизни та тип плям. Якщо білизна помірно забруднена, однієї капсули знову ж таки зазвичай буде досить.

Не варто забувати про те, що роль грає і кількість білизни. Дві капсули можуть бути виправданими лише у випадку, коли вам потрібно попрати багато речей, а плями на них є досить стійкими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож в більшості випадках ви зможете обійтися однією капсулою. А от для складніших випадків слід використовувати вже більше. Також дізнайтеся, як попрасувати речі зі шкірозамінника, щоб не зіпсувати їх.