Місія неможлива: як легко відмити термос, навіть якщо він дуже брудний. Лайфхак

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Люди, які часто подорожують або здійснюють мандрівки на далекі відстані добре знають, що термос - це незамінна річ. Адже він довго зберігає напої чи їжу гарячими, а це особливо важливо у холодну та дощову погоду .

Зараз часто можна помітити людей на вулиці з термосами або термочашками. Це зручно і дозволяє насолоджуватися улюбленим гарячим напоєм довгий час. Існує лише один недолік - ефективно відмити термос всередині. Як це зробити, щоб на внутрішніх стінках не лишалося осаду, розповідає prostoway .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Місія неможлива: як легко відмити термос, навіть якщо він дуже брудний. Лайфхак - фото №1

Досягти потрібного результату можна використавши одну невеличку хитрість, яку давно знають досвідчені господині.

Як прибрати наліт з внутрішніх стінок термоса

Допоможе відчистити брудний термос звичайна харчова сода. Насамперед залийте у термос дуже гарячу воду. Далі всипте у ємність 2 столові ложки соди. Тоді щільно закриваєте термос, злегка потрясіть його і залиште на 5-7 годин.

Після  настання відповідного часу відкрийте термос і насипте у нього одну столову ложку рису. Далі знову закрийте і добре потрясіть його. Потім все виливаємо і промиваємо чистою водою декілька разів. Від чайного нальоту на стінках термоса не залишиться і сліду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей простий спосіб дозволить використовувати термос далі і насолоджуватися ним у поїздках і прогулянках. А для чого ще може знадобитися рис і як з його допомогою можна зігрітися у прохолодну погоду, ми розповідали раніше.