Нове життя для старих м'яких іграшок: 5 цікавих ідей використання

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

У будинку де живуть діти є велетенська кількість м'яких іграшок. Зазвичай, діти обирають 2-3 улюблених, а інші лише займають місце та вбирають у себе пил, як і безліч сувенірів , яким важко знайти місце у кімнатах.

Іграшки, які просто сидять без діла і не використовуються для ігор можна перетворити на дивовижні речі. Багато цікавих ідей для іграшок, з якими не хочеться розлучатися, пропонує lifehack.segodnya.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Затишна подушка

З улюбленої іграшки можна пошити подушку на стільчик. Вона матиме креативний вигляд, додасть затишку та сидіти буде зручно, м'яко та приємно.

Нове життя для старих м'яких іграшок: 5 цікавих ідей використання - фото №1
  1. Сумка

Цілком можливо переробити іграшку на сумку чи рюкзак. Для цього вийміть середину, пришийте кишені та ручку і цікавий аксесуар - готовий. Також можна використати голову іграшки і зробити з неї гаманець, достатньо вийняти наповнення і вшити змійку.

Нове життя для старих м'яких іграшок: 5 цікавих ідей використання - фото №2
  1. Органайзер

Пришийте до іграшки якнайбільше кишеньок і повісьте біля письмового столу. Так дрібнички та канцтовари не будуть губитися. Ще один варіант - розпороти і повісити на крісло чи диван. У кишенях зручно зберігатимуться пульти, мобільні гаджети та газети.

Нове життя для старих м'яких іграшок: 5 цікавих ідей використання - фото №3
  1. Скульптура

Іграшку цілком можливо перетворити на прикрасу саду та ділянки, або ж поставити на порозі. Для цього її необхідно вмочити у суміш клею і цементу та дати добре підсохнути. Потім розфарбувати у будь-який колір чи лишити так. Можна створити цілий зоопарк на ділянці.

Нове життя для старих м'яких іграшок: 5 цікавих ідей використання - фото №4
  1. Місце для відпочинку

Якщо ж іграшок багато і вони постійно використовуються, можна зібрати їх в одне місце. Візьміть велику підковдру на блискавці та наповніть її іграшками. Можна зав'язати мотузкою та відокремити місце для сидіння і голови. Так у дитячій кімнаті з'явиться чудове м'яке місце, з якого, за потреби, легко дістати необхідні іграшки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що зробити з ялинкою після новорічних свят. Не поспішайте викидати, адже для неї можна придумати багато цікавих та корисних застосувань.