Даємо нове життя старим газетам: як використовувати макулатуру у побуті

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

З часом у будинку накопичується сила-силенна прочитаних газет. Перечитувати їх ви навряд чи будете, але викидати шкода. Звичайно, хто має пічку, газети чудово підійдуть для розпалу вогнища, але більшість людей просто відправляє їх до сміття. Ми писали, які застосування можна знайти для старих м'яких іграшок , зараз розповімо про використання газет не для читання.

Насправді такій макулатурі можна знайти безліч застосувань. Цікавими ідеями для використання старого паперу, поділиться napensii.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Даємо нове життя старим газетам: як використовувати макулатуру у побуті - фото №1
  1. Позбутися молі. Мало хто знає, що цей шкідник боїться газет. Просто набийте їх у кишені верхнього одягу, розкладіть у шафі та загорніть у газети хутряні вироби для зберігання.

  2. Висушити взуття. Запхніть у мокру пару якнайбільше газет. Вони швидко вберуть вологу і взуття не втратить форму.

  3. Утеплити ноги. Якщо обгорнути газетою ноги, тоді вони не замерзнуть у холодному взутті. Принаймні., щоб дійти до магазину за новою парою взуття.

  4. Прискорити дозрівання помідорів. Загорніть зелені помідори у газети і покладіть у темне, сухе місце. Також загорніть яблука у папір, це продовжить їхнє зберігання. Газета добре вбирає вологу, тому можна покласти її у місце, де зберігаються овочі та застелити ящики у холодильнику.

  5. Відполірувати вікна . Всім знайомий спосіб з дитинства. Після миття вікон добре протріть скло газетами і вони будуть просто сяяти.

  6. Збереже цілим. Загорніть у газети скляні вироби при переїзді. Це збереже їх від биття і пошкодження. Також можна загорнути скляні ялинкові іграшки до наступного року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як скласти ялинкові гірлянди , щоб вони не заплуталися. Збережіть ці способи, які згодяться, коли прийде час розбирати ялинку.