Найпотрібніший у світі лайфхак: як миттєво прибратися у квартирі, коли гості уже на порозі

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Всі господині зіштовхуються з ситуацією несподіваних та неочікуваних гостей. Тоді потрібно прибрати у будинку максимально швидко, якісно і потурбуватися про приємний аромат на кухні.

Зробити прибирання ефективно за короткий проміжок часу, допоможуть корисні поради. З чого почати та на які моменти звернути увагу в першу чергу, розповідає tsn.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найпотрібніший у світі лайфхак: як миттєво прибратися у квартирі, коли гості уже на порозі - фото №1
  1. Для початку ввімкніть енергійну музику. Доведено, що це стимулює швидкість і впливає на ефективність прибирання.

  2. Провітріть всі кімнати. Свіже повітря наповнить будинок свіжістю і чистотою. Після прибирання можна розрізати цитруси, які ароматизуватимуть повітря у приміщенні.

  3. У кімнатах поприбирайте речі, які не на своїх місцях. Заберіть зі стільців одяг, а зі столу книги, витріть пил.

  4. Наведіть лад у передпокої. Заберіть одяг, головні убори, шарфи та рукавиці. Складіть у шафи взуття, підметіть та помийте підлогу.

  5. Залийте унітаз дезінфікувальним засобом, приберіть брудний одяг у кошик, перевірте наявність туалетного паперу та замініть котячий лоток. Покладіть чисті рушники, приберіть гігієнічні засоби, залийте мило та протріть дзеркало і змішувачі.

  6. На кухні заберіть брудні рушники, приберіть зі столу і вимийте брудний посуд, раковину і плиту. Пропилотяжте і підготуйте частування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про правила провітрювання квартири взимку. Зауважте собі, щоб не допустити помилок.