Пожовтілі речі можна врятувати: стануть в пригоді бюджетні засоби

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Іноді трапляється, що речі у шафі набувають пожовтілого кольору. Це може трапитися від неправильного зберігання, неякісного прального засобу або впливу часу. Відбілити улюблений тюль чи білизну можливо у домашніх умовах.

Повернути речам з жовтизною колір нових допоможуть прості, але досить ефективні засоби. Чим можна відіпрати пожовклі речі, розповідає pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Пожовтілі речі можна врятувати: стануть в пригоді бюджетні засоби - фото №1
  1. Можна підсилити дію прального порошку. Для цього достатньо придбати спеціальні підсилювачі та додавати щоразу при пранні речей.

  2. Чудово відбілити пожовклі речі допоможе звичайна харчова сода. Наступного разу при пранні додайте 3 ст. л соди до прального порошку і періть, як звичайно. Якщо речі надто жовті, то спочатку можна замочити їх у розчині води і соди, а далі класти до машинки. Речі набудуть білого вигляду, свіжості та чистоти.

  3. Також відбілити пожовклі речі допоможе аспірин. Для цього способу можна використовувати прострочений препарат. Просто подрібніть 2-4 таблетки та додайте до прального засобу у відсік машинки та періть на режимі "Видалення плям".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також для відбілення може підійти перекис водню. Адже його широко застосовують у побуті, а не лише для подряпин.