Чудово видалить стійкі плями з килима звичайне пиво! Лайфхак за копійки

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення килима з плямою від кави
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Позбутися свіжих плям на килимі можна за допомогою пива

Господині знають, як важко позбутися плям на килимі , особливо застарілих і підсохлих. Тоді доводиться довго терти, але іноді і спеціальні засоби не допомагають.

Найкраще виводити свіжі плями, так існує ймовірність, що від них не залишиться і сліду. Найкраще позбутися свіжих забруднень від рідин чи пролитої кави можна за допомогою пива, розповідає mirror.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Улюблений для багатьох людей напій чудово впорається з свіжими плямами, особливо ефективно пиво прибере бруд на білих килимах. Якщо ви нещодавно пролили на покриття рідину, потрібно капнути на неї кілька крапель пива і втерти м'якою ганчіркою в килим. Ви зможете споглядати результат просто миттєво, розповідають експерти з прибирання The Rugs. Якщо пляма складна і давня, зусиль знадобиться значно більше.

Дочекайтеся моменту зникнення плями і промийте килим чистою водою, але не варто зволожувати надто сильно. Далі залиште висихати його, а потім можна пропилотяжити килим.

Коли справа доходить до усунення розлитого і плям, діяти якомога швидше є життєво важливим, щоб допомогти вам видалити пляму з мінімальними турботами, 
— сказав Емре Есер, директор The Rugs.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна позбутися різних плям за допомогою кави. Достатньо просто розсипати її по покриттю.