Кіт більше не дряпатиме диван: практичний лайфхак з фольгою

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото кіт дряпає меблі
Фото: lifestyle

Практичний спосіб вберегти меблі від подряпин

Кожний власник домашніх тварин добре знає, що таке подряпини на меблях чи дивані. Якщо кіт обрав єдине місце, відучити його практично неможливо. Купівля спеціальних дряпаків може відвернути на деякий час, але потім тваринка повертається на улюблене місце.

Сваритися на кота неефективно та не дає жодного результату. Але можна спробувати один досить цікавий спосіб, який допоможе розв’язати поширену проблему, розповідає, bestlifeonline.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коти полюбляють дряпати різні місця. Це можуть бути шпалери, м’які меблі чи дерев’яні стільці. З часом після використання котиком речей, дивитися на них просто неможливо. Звичайно, можна відреставрувати чи придбати нові меблі, але ніхто не дасть гарантії, що кіт не повторюватиме спроби дряпати знову.

Простий та ефективний спосіб боротьби полягає у використанні звичайної господарської фольги. Достатньо просто застелити нею частину меблів, яка інтенсивно піддається дряпанню. Коти люблять гратися кульками з фольги, але відчувають дискомфорт, якщо кігті дряпають саму розкладену фольгу. Поспостерігайте за своїм улюбленцем. Ви побачите, що він намагатиметься обходити місце з фольгою десятою дорогою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, навіщо протирати фольгою змішувачі у ванній чи кухні. Фольга дає дивовижний ефект та позбавить від іржі.