Ідеальна температура: як гріти їжу у мікрохвильовці, щоб вона була однаково тепла з усіх боків (ВІДЕО)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка ставить їжу у мікрохвильовку
Фото: blog.comfy.ua

Правила розігрівання їжі у мікрохвильовій печі

Мікрохвильова піч досить відчутно економить час, коли ми поспішаємо. Важливо регулярно її очищувати від залишків їжі та крапель жиру.

Ви помічали, що іноді нагріваючи їжу у мікрохвильовці вона може бути з одного боку холодною, як лід, а з іншого - обпікати? Це може траплятися через те, що у техніці неправильно розміщена тарілка, розповідає TikToker @Onlyjayus у своєму відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як рівномірно нагріти їжу у мікрохвильовці

Головний фокус, за словами блогера, полягає у тому, щоб не класти їжу в центр мікрохвильової печі. Вона має бути на краю, щоб вона могла обертатися й рівномірно готуватися.

Також слушною порадою є додавати трохи води при розігріванні пасти чи піци, щоб їжа не пересушувалася і зберігала свій смак.

Найкраще для розігрівання підійде спеціальний посуд, який часто іде в комплекті або ж продається у побутових магазинах.

Ця інформація показує наскільки люди не звертають увагу на елементарні речі при користуванні технікою. Така розумна порада стала у пригоді багатьом користувачам, а відео набрало понад 970 тис. та багато коментарів з подякою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чи потрібно зачиняти дверцята мікрохвильовки після використання. Адже у ній можуть почати розмножуватися бактерії та зберігатиметься неприємний запах.