Всі павуки повтікають з дому: вони бояться цієї рослини, як вогню

Сад і город
564
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

павук в домі
ТСН / Павуки самі втечуть

Простий та ефективний лайфхак

Ми розповідали, навіщо просунуті квітникарі кладуть часник у горщики з рослинами. Тепер ділимось порадою, яка допоможе, якщо вдома вам допікає присутність павуків.

Павуки переважно нешкідливі сусіди. Проте їх “хатки” в кутках псують вигляд помешкання, а самі “пожильці” іноді просто лякають. Тому, щоб безпечно позбутися членистоногих, заведіть вдома одну рослину. Разом з Ukr.Media розповідаємо, яку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лимонне дерево: ворог павуків і ароматний друг

Втомилися від павуків у вашому домі? Існує простий і екологічний спосіб позбутися їх - посадити лимонне дерево! Павуки не переносять аромат цитрусових, тому лимонне дерево буде для них природним репелентом.

Як позбутися павуків за допомогою лимона

Лимон, вирощений з кісточки, не дасть вам плодів, але має стійкий аромат. Якщо ж виростити лимон з живця, то він може плодоносити.

Посадіть лимонне дерево. Виберіть для нього сонячне місце та використовуйте якісний ґрунт. Регулярно поливайте і підживлюйте.

Якщо павуки в одній кімнаті, поставте дерево там. Якщо павуки по всьому дому, розмістіть 3-4 дерева по периметру.

Ви можете використовувати інші цитрусові дерева, такі як апельсин, мандарин або грейпфрут. Якщо у вас немає можливості виростити дерево, можна також використовувати ефірну олію лимона. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте цей метод, і ви будете приємно здивовані результатом. Також ми розповідали, що додати у вигрібну яму , щоб знищити запах.