Два реально геніальних способи швидко висушити будь-яку річ: треба лише кілька рушників

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Шкарпетки сохнуть, фото
Фото: Unsplash

Якщо час піджимає - ці способи можуть вас неабияк виручити!

Раніше ми вже розповідали, як швидко висушити мокре взуття . Тепер розкажемо, як можна максимально швидко підсушити щойно випрані речі, якщо вони вам потрібні “на вже”.

Двома геніальними лайфхаками ділиться сайт pixelinform. Це перевірені способи, що довели свою ефективність, тому користуйтеся на здоров’я — і не переймайтеся дрібницями! Усе, що вам знадобиться — кілька сухих махрових рушників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як швидко висушити будь-яку річ: робочі лайфхаки

Увесь секрет полягає в тому, що на сушарці потрібно правильно розподілити мокрий одяг та махрові рушники. Вивішуйте випраний одяг та сухі рушники рядами, чергуючи їх між собою — мокрий одяг / сухий текстиль. Оскільки тканина рушника добре вбирає вологу, так речі висихатимуть набагато швидше.

Другий спосіб передбачає використання пральної машини. Вам потрібно обмотати мокрий одяг сухими рушниками і завантажити у барабан пралки. Далі вмикаємо режим віджимання. По завершенню циклу ви дістанете з машинки або повністю сухі речі (якщо їх було небагато), або трішечки вологі, яким краще було б ще “пройтися вітром”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як часто потрібно прати ті чи інші речі. Ділимося з вами правильним “графіком прання” рушників, піжам, білизни, постільної білизни, головних уборів, джинсів та інших речей.