Зробити так, щоб жити стало в радість: ідеї для оформлення орендованої квартири

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото ключі від квартири
Фото: volynnews.

Орендовану квартиру можна облаштувати з любов'ю

Досить багато людей змушені орендувати житло, поки збирають гроші на власний будинок. При оренді варто добре вивчити всі документи і обговорити важливі питання. Також важливо організувати приміщення так, щоб повертатися кожного дня з радістю.

Звичайно, орендована квартира має на увазі, що довго ви там не затримаєтеся, проте, хочеться, щоб вона була облаштована та затишна. Використайте свої творчі здібності для персоналізації власного житлового простору. Цікаві ідеї, як зробити, щоб відчувати себе, наче вдома, пропонує santeplusmag.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підлога. Якщо у квартирі стара підлога можна прикрасити її килимками чи вініловими наклейками. Це яскраве тимчасове рішення, яке легко наноситься та при потребі, знімається.

Стіни . Можна прикрасити стіни своїми фото та картинами. Краще використовувати клейкі смужки, щоб не довелося свердлити стіни.

Світильник. Додати затишку можна кількома світильниками на підлозі. Створіть яскраві абажури своїми руками.

Модульні вбудовані полиці . Цей тип планування має не тільки практичний, але й естетичний аспект. Полиці можна переміщувати відповідно до потреб, або змінювати на свій смак.

Акцентна стіна. Додати вишуканого виміру вийде за допомогою  акцентної стіни, прикрашеної ліпниною, яка легко знімається та приклеюється. Цей спосіб дозволяє візуально розмежувати простір і додати нотку розкоші.

Декоративна арка . Використайте клейкий вініл  для малювання, фарбування та вирізання для відтворення форми дуги. Це зможе перетворити ваші стіни персоналізованим способом.

Шафи-трансформери. Перетворіть свої кухонні шафи за допомогою клейкого паперу, це змінить зовнішній вигляд вашої кухні, додасть сучасності за малі кошти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна розмістити у квартирі велосипед . Адже цей транспортний засіб набирає шаленої популярності з кожним роком.