Чи ідеальна ви господиня покаже наявність в домі деяких речей: список

Лайфхаки
570
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото дівчина заправляє ліжко
Фото: le-vele.com

Будинок показує характер господині повністю

Атмосфера у будинку та присутність деяких речей можуть розповісти багато про господиню та виявити навіть таємниці, які б вона хотіла приховати. Іноді звичайні дрібниці та нагромадження непотрібних речей можуть створити враження скупого господаря.

Важливо підтримувати у будинку порядок і чистоту, адже це місце вашої сили. Сприятлива атмосфера дозволить повноцінно відпочити та набратися сил після важкого робочого дня. Яких речей необхідно позбутися, щоб бути зразковою господинею, розповідає poshepky.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Втомлені” кухонні рушники

Кухонні рушники потрібно регулярно прати та змінювати якомога частіше. Жирні плями, з якими вже не може впоратися пральна машина, полинялі та старі рушники потрібно змінювати, щоб кухня мала затишний та охайний вигляд.

Дешевий неякісний туалетний папір

На цей атрибут паперового “щастя” багато господинь не вважають за потрібне витрачати зайві кошти. Колись і газетою користувалися, тому і так піде. Але дешевий сірий папір здатний додати дешевизни навіть дизайнерській вишуканій ванній кімнаті. Принаймні, щоб справити враження хорошої господині тримайте кілька штук якісного паперу для несподіваних гостей.

“Естетика” тріщин

Головне і непорушне правило зразкової господині: посуд з тріщинами повинен одразу викидатися, якщо це не спеціальна техніка “кракелюр”. Неважливо, ця чашка подарована коханим 100 років назад чи весільний сервіз на 15 персон, речі з тріщинами мають бути на смітнику. Крім естетики таким посудом можна сильно порізатися.

Постільна білизна скомплектована з різних наборів

Якісна постільна білизна це не лише красиво, а й забезпечить комфортний нічний відпочинок.. Не варто лишати зашиті речі, з латками чи комбінувати набори з різних комплектів. Краще розщедритися на хороший новий набір, адже якісні тканини слугуватимуть довгі роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які поради допоможуть економити місце для зберігання одягу. Так досвідчені господині суттєво заощаджують свої сили та місце у будинку.