Ніяких розтрощених ваз та погризеного дивану: кращі способи захистити дім від домашніх улюбленців

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото собака знищив диван
Фото: sobakovod

Домашні бешкетники можуть завдавати багато шкоди

Домашні улюбленці це частинка нашої сім’ї, які вважають дім у якому живуть, своїм, а ваше ліжко , то їхнє ложе для відпочинку. Але іноді вони можуть пошкодити речі під час своїх ігрищ, особливо, коли залишаються вдома самі на цілий день.

На щастя, зараз існує багато способів захистити будинок від тварин і створити безпечні місця для перебування улюбленців вдома. Що потрібно зробити, щоб не турбуватися про братів наших менших, коли вони самі у помешканні, розповідає bestlifeonline.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дитячі ворота. Можна використати їх для особливо небезпечних зон у будинку. Дитячі хвіртки можуть стати ефективним інструментом для захисту їх і вашого майна.

Сміттєві баки з кришками. Потрібно захистити смітники від тварин. Дрібні предмети у смітнику (наприклад, засоби жіночої гігієни) можуть спричинити серйозні проблеми, наприклад непрохідність кишківника, тому варто придбати смітники з кришкою та додати липучки.

Делікатні предмети якнайвище. Приберіть всі крихкі речі, вазони та статуетки якомога вище, там, де до них не дістануться малі бешкетники.

Спрей для відлякування. Це чудовий спосіб захистити найбільш вразливі зони від пухнастиків.

Ванна кімната. Смітники з кришкою, завжди опускати кришку унітаза та максимально прибрати речі гігієни, адже собаки та кішки обожнюють гратися з туалетним папером.

Інвестуйте у вольєр. Варто придбати просторий зручний вольєр, де можна зачиняти тваринку під час вашої відсутності. Створіть хороші умови, залиште їжу та воду і покладіть зручний матрац та іграшки.

Дрібні предмети. Завжди тримайте дрібні предмети у шафі, яка зачиняється. Це стосується конструкторів Лего, ліків, канцтоварів та косметики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які прогулянки мають бути для ваших тварин. Адже важливо не пропустити момент, коли собака втомиться.