"Випрати" губку? Дізнайтесь, чим це корисно для речей

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото прання і губка
Фото: Хочу!

Деякі господині регулярно кладуть губку у пральну машинку

Прання речей при правильній температурі та з якісними засобами мають гарантувати чистий одяг без жодної плями. Проте іноді наші очікування розбиваються о сліди на речах, які в’їлися глибоко у тканину.

Для того, щоб речі були без плям господині замочують та виварюють одяг. Але для деяких предметів та тканин заборонено використовувати кип’яток. Як позбутися плям за допомогою губки, розповідає poradbook.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як прибрати бруд з одягу

Неймовірно, але звичайна губка для миття посуду або шматок поролону здатні позбавити одяг плям, а господиню - зайвих клопотів. Просто під час прання покладіть губку, мочалку чи поролон у барабан машинки та дозвольте їх “пратися” разом з речами.

Мочалки знімають ворс з одежі та працюють, як щітка знімаючи з одягу бруд та шерсть. Коли закінчиться основне прання та збіжить вода — губки дістаємо. Встановлюємо режим полоскання та віджиму. Очищуємо губки від бруду, який вони зібрали з одягу. Потім їх можна використовувати знову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які речі категорично заборонено прати у пральній машинці . Робіть так лише у випадку, коли прагнете позбутися речей.