Додайте це в котячий лоток - і забудьте про неприємний запах назавжди! Дешевий трюк із відмінним результатом

Домашні тварини
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми писали, чому кіт дере меблі у домі . Але є ще одна неприємність, з якою часто стикаються власники пухнастиків - неприємний запах з котячого лотка. Щоб не витрачатися на дорогі засоби з магазину, просто сходіть до себе на кухню і відкрийте шафу…

Підтримувати чистоту та свіжість в туалетному лотку кота непросто. Іноді навіть дорогі наповнювачі не справляються з неприємним запахом, який звідти розноситься по всьому дому. Проте не поспішайте опускати руки, оскільки 24 Канал поділився простим та ефективним рішенням. Виявляється, справжнім порятунком зневіреному господареві може стати звичайна харчова сода, що є на кожній кухні.

Фото: vseprokotikiv.com.ua
Фото: vseprokotikiv.com.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як використовувати соду у догляді за лотком

Особливих ритуалів не знадобиться. Щоб перетворити “ароматний” туалетний лоток на оазис свіжості, просто додавайте 50 грамів харчової соди у лоток щоразу, коли замінюєте наповнювач. Важливо при цьому ретельно перемішати цей секретний інгредієнт з наповнювачем. І вуаля - більше ніяких неприємних запахів!

Використовувати соду можна на постійній основі, оскільки вона повністю безпечна для котів. Крім того, що зникне неприємний запах з лотка, ви ще й заощаджуєте час та гроші на пошук дорогих альтернатив. Хіба не чудово?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, чому ваш пес може мочитися у ліжко. Також у цій статті пояснюємо , чому його ні в якому разі не можна за це сварити.

Фото: brovary.net.ua