Як провести час з улюбленцем: 5 корисних ідей для пет-батьків

Домашні тварини
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Людина тримає на руках собаку, фото
fakty.com.ua

Тварини обожнюють проводити час зі своїми людьми

Раніше ми писали, якими мають бути прогулянки з вашим песиком. Та якщо вам хочеться провести вихідні разом зі своїм улюбленцем не за звичним сценарієм - маємо для вас кілька цікавих та корисних ідей.

Дуже важливо проводити час разом зі своїм пухнастиком. Це не лише обмін енергією та любов’ю - для тварин це також можливість відчути себе в безпеці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож як урізноманітнити дозвілля разом зі своїм улюбленцем - розповіли фахівці “Першого ветеринарного хабу”. Читаємо та беремо собі на замітку!

5 ідей для спільних вихідних з улюбленцем

  1. Влаштуйте мініподорож. Поведіть улюбленця в парк, до озера чи у будь-яке інше місце, де достатньо простору для ігор.

  2. Послухайте разом музику. Ваш улюбленець відчуває звуки тонше, ніж ви гадаєте. Почніть з класики і зверніть увагу на реакцію тварини - можливо, вона навіть почне підтанцьовувати чи підспівувати.

  3. Подбайте про здоров’я. Візьміть за правило проводити чекап здоров’я тварини. Якщо не знаєте з чого почати - порадьтесь з ветеринарним лікарем.

  4. Подивіться з улюбленцем фільм. І це не жарт - їм теж таке цікаво! Щоправда, недовго. Тому обирайте яскраві короткометражки, звісно, за участю тварин.

  5. Пограйтеся з пухнастиком . Кожному своє: комусь - м’ячик, комусь - китиця на мотузці, комусь - пір’їнка. Головне - щоб вам обом було весело.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після активних ігор на вулиці може знадобитися незаплановане купання тварини. Чому для цього не можна використовувати власний шампунь - пояснюємо у цій статті .