Названо головний колір декору інтер'єру на 2024 рік

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кожен колір має свою енергетику. Відповідно до того, під чиїм покровительством буде Новий 2024 рік, визначається колір на цей період. Раніше ми писали, як власноруч зробити стильний зимовий вінок, а тепер розкажемо, з якими кольорами в інтер'єрі зустріти рік Дракона.

Новий 2024 рік пройде під покровительством Зеленого Дерев'яного Дракона. Ця містична тварина уособлює стихії Землі та Дерева. Головні кольори — смарагдовий зелений та жовтий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дизайнери радять додати кольори дракона в свій інтер'єр, аби якомога краще зустріти Новий рік. Ваша оселя зарядиться чималою енергетикою, якщо ви повісите штори смарагдового відтінку. Аби вони були не єдиними у цьому кольорі, додайте такі ж декоративні подушки.

Названо головний колір декору інтер'єру на 2024 рік - фото №1
Названо головний колір декору інтер'єру на 2024 рік - фото №2
Названо головний колір декору інтер'єру на 2024 рік - фото №3

Другим кольором 2024 року є жовтий. Такими кульками можна оздобити зелену ялинку. А ще жовтою може бути скатертина на столі, рушники та посуд. Поєднання темного зеленого і жовтого кольорів будуть гарно виглядати на святковому столі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Названо головний колір декору інтер'єру на 2024 рік - фото №4
Названо головний колір декору інтер'єру на 2024 рік - фото №5

Зелений колір Дракона є символом відродження. Несприятливі кольори для зустрічі символу року — сірий, чорний та інші темні відтінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Названо головний колір декору інтер'єру на 2024 рік - фото №6
Названо головний колір декору інтер'єру на 2024 рік - фото №7

Раніше ми писали, як легко сервірувати стіл у зелених тонах. Дизайнери показали варіанти, які не спустошать гаманець і водночас порадують око.

Фото: Pinterest