Інтер'єр у стилі джапанді буде наймоднішим у 2024 році (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Дизайнери показали новий напрямок у стилі інтер'єрів. Це — джапанді, який поєднує в собі 2 сучасних елементи. Раніше ми писали, які кольори кімнат більше не в моді, а тепер розкажемо, що таке джапанді, і чому він довго не набридне.

Чіткий, просторий і водночас затишний стиль — це джапанді, пише life.liga.net. Він є поєднанням скандинавського мінімалізму та естетичних японських деталей. Головне у цьому стилі — національні елементи, мінімалізм, м'які кольори та природні матеріали, які додають затишку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мінімалізм полягає у тому, що в кімнатах є лише головні меблі та речі, які потрібні для користування. Ніякі інші деталі не мають захаращувати оселю. Це стосується і декору.

Інтер'єр у стилі джапанді буде наймоднішим у 2024 році (ФОТО) - фото №1

У цьому стилі немає різких, контрастних деталей. Усе врівноважене, м'яке і приглушене. Жодна річ не привертає увагу. Кольорова гама — тепла, усі відтінки гармоніюють між собою. Їм можна сміливо назвати базовими. Якщо вам набридне цей стиль, ви зможете додати будь-який контрастний колір, змінивши усе, що хочете.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Інтер'єр у стилі джапанді буде наймоднішим у 2024 році (ФОТО) - фото №2
Кімнати доповнюють меблі з природних матеріалів. Їм мало, і водночас вони багатофункціональні. Це можуть бути навіть меблі-трансформери. Вікна — із легкою тюллю або ролетами, які пропускають чимбільше природного освітлення.

Раніше ми писали, як своїми руками зробити дороговартісну кулю зі снігом. Для вас — майстер-клас із виготовлення такого декору.

Фото: Pinterest