Старомодні спальні: не робіть такі кімнати (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ви хочете зробити ремонт у спальні, зверніть увагу на кольорову гаму стін, текстиль та меблі. Дизайнери показали, що більше не в моді. Раніше ми писали, як обрати бездоганні штори , а тепер покажемо спальні, в яких не хочеться спати.

Дизайнери показали антитренди інтер'єру спальні. Такі меблі та кольорова гама швидко набриднуть і навряд додадуть затишку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ліжко з металевими боками та дрібний принт інтер'єру

Ліжка з металевими боками чи оздобленням вийшли з моди. Обирайте суцільні дерев'яні, м'які чи пластикові варіанти. Ще гірше вони виглядають у поєднання з килимом чи шпалерами у дрібні квіти.

Старомодні спальні: не робіть такі кімнати (ФОТО) - фото №1
Yarike Art Studio
Старомодні спальні: не робіть такі кімнати (ФОТО) - фото №2
Pinterest

Дерево і метал

Якщо у вас ліжко з металевими поручнями і ви не хочете його міняти, тоді зробіть навколишній дизайн таким, аби ліжко виглядало модно. Не поєднуйте його із дерев'яними коричневими меблями.

Старомодні спальні: не робіть такі кімнати (ФОТО) - фото №3
Zlata Novoselova

Червоно-чорна спальня з коричневими меблями

Якщо ви хочете спальню в контрастних екстравагантних кольорах, меблі повинні бути відповідними. До червоного і чорного категорично не пасує коричневе дерево. Подумайте, як змінити його, аби все виглядало гармонійно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Старомодні спальні: не робіть такі кімнати (ФОТО) - фото №4
decoist.com

Раніше ми писали про меблеві тренди 2024 року. Дизайнери інтер'єру розповіли, які деталі меблів додадуть затишку та ексклюзивності вашій кімнаті.

Фото: Pinterest