Оновлюємо інтер'єр легко і дешево: ТОП-5 ідей для натхнення (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Оновлена кухня без ремонту
Фото: Pinterest

Змінити інтер'єр на новіший та більш модний можна швидко і доступно, якщо знати секрети дизайнерів

Якщо вам набрид ваш інтер'єр, але ви не маєте змоги його змінити, зверніть увагу на лайфхаки від дизайнерів. Раніше ми писали, як легко реставрувати старі меблі, а тепер розкажемо 5 ідей для оновлення дизайну кімнати.

Не варто одразу викидати старе. Якщо вам набридли меблі, оновіть їх, змінивши колір та стиль. Це стосується і текстилю. Оновити можна і стіни, не вкладаючи багато коштів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Змініть обідній стіл

Стіл для обіду може швидко набриднути. Коли він буде мати інший вигляд, кухня буде здаватися більш оновленою. Змініть колір столу, поставте вазу із квітами або фруктами.

Кухня у сірий та фіолетових кольорах, фото
Фото: abitant.com

2. Нові стіни

Якщо вам набридли ваші стіни, змініть їхній колір. Це легко зробити власноруч, дотримуючись інструкції з банки фарби для стін. Якщо у вас однотонні шпалери, які миються, підфарбуйте їх декоративним валиком.

стіна з орнаментом, фото
Фото: Amari Saadadou

3. Змініть штори

Неабияк оновлюють вигляд кімнати нові штори. Змініть колір і текстиль, аби тканина була кардинально іншою. У моді — однотонні світлі штори, які будуть мати схожий відтінок зі стінами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Кімната з оливковими шторами та стільцями, фото
Фото: Pinterest

4. Декоративні дрібнички

Змініть невеликі деталі оздоблення вашої кімнати. До них відносяться картини, декоративні подушки, горщики для вазонів, покривало на диван. Зробіть усе одним кольором, аби освіжити інтер'єр.

Подушка в стилі Коко Шанель, фото
Фото: manomano.fr

5. Дзеркала

Додайте дзеркала на стіни або меблі. Завдяки ним у кімнаті стане більше світла, а ще вони візуально збільшують простір. У моді — дзеркала нестандартної форми та різних розмірів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Чоловік клеїть декоративні дзеркала на стіну, фото
Фото: Pinterest

Раніше ми писали про модні спальні. Дизайнери показали, як можуть виглядати кімнати для відпочинку в зелених відтінках.