Світильник у вигляді квітки: майстер-клас зі створення розкішного освітлення (ВІДЕО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Світильник у вигляді квітки
Фото: instagram.com/giantflowers_usa/

Пропонуємо майстер-клас із виготовлення світильника у формі великої квітки

Якщо ви мрієте мати вдома ексклюзивні дизайнерські речі, але не маєте змоги їх купити, зробіть це своїми руками. Раніше ми писали, як може виглядати вітраж на вікні, а тепер розкажемо, як із тканини зробити ультрамодний світильник у формі квітки.

Такі світильники зручні у використанні, підходять для будь-якого інтер'єру та можуть бути розкішним подарунком з нагоди свята. Квітка може бути не одна. Обирайте форму, кольори та яскравість освітлення, які вам підходять.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Необхідні матеріали:

  • Ножиці, олівець, папір

  • Гарячий клей

  • Тонкий, але твердий металевий дріт

  • Товстий довгий дріт

  • Гофрований папір

  • Декоративні гілки з ягодами

  • Органза

  • Гірлянда

Майстер-клас із виготовлення світильника, фото
Фото: instagram.com/giantflowers_usa/

На папері намалюйте шаблон пелюстків квітки, яку бажаєте зробити. Виріжте органзу за шаблонами, за допомогою гарячого клею розмістіть на пелюстці по 3 тонкі джгути, які будуть тримати форму. Для цього потрібно приклеїти їх “віялом”, а кінчик закрутити між собою спіральками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Робимо із органзи пелюстки, фото
Фото: instagram.com/giantflowers_usa/

Кінчики пелюстки обережно припаліть вогнем, аби вони не розсипалися. Зігніть пелюстку, аби вона мала заокруглену форму. Збираючи всі пелюсточки разом, усередину розмістіть гілки з ягодами та гірлянду.

Формуємо квітку, фото
Фото: instagram.com/giantflowers_usa/

Готову квітку потрібно розмістити у стебло. Його можна зробити своїми руками. Докрутіть дроти, додаючи нові, та формуючи із них стебло. Таку основу всуньте у тонесеньку каучукову теплоізоляцію для труб. Сірий колір легко змінити, накручуючи на нього гофрований папір. Не забувайте фіксувати його гарячим клеєм. Вмикач для гірлянди можна сховати під пелюстки квітки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про модні бра. Дизайнери показали, як можуть виглядати світильники різних кольорів із анімалістичним принтом.