Анімалістичні бра, торшери та люстри: наймодніше освітлення 2024 року (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ви хочете придбати у свою оселю додаткове освітлення, зверніть увагу на модні новинки. Це — люстри, бра і торшери, оздоблені декоративними птахами і тваринами. Раніше ми писали про декоративні дрібнички на День Валентина, а тепер покажемо, яке освітлення в моді у 2024 році.

Для вас — модна добірка, яка буде доречною для будь-якого інтер'єр. Такі світильники піднімають настрій та додають ексклюзивності вашому простору. А ще подібні бра чи торшери можуть стати розкішним подарунком для любителів екзотичного декору інтер'єру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Анімалістичні бра, торшери та люстри: наймодніше освітлення 2024 року (ФОТО) - фото №1
pictures-good.livejournal.com

Для гламурної кімнату будуть пасувати лампи із фламінго, папугами чи золотистими тваринами. Якщо у вас строгий інтер'єр, зверніть увагу на однотонний чорний декор освітлення.

У дитячу кімнату можна взяти люстри, на яких сидять птахи. Вони веселі, пасують до будь-якої пори року та піднімають настрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Анімалістичні бра, торшери та люстри: наймодніше освітлення 2024 року (ФОТО) - фото №2
Pinterest
Анімалістичні бра, торшери та люстри: наймодніше освітлення 2024 року (ФОТО) - фото №3
Pinterest

Дизайнери пропонують чимало трендових світильників із тваринами та птахами. У моді — бра, люстри, торшери із жирафами, леопардами, собаками, слонами, мавпами.

Анімалістичні бра, торшери та люстри: наймодніше освітлення 2024 року (ФОТО) - фото №4
@theRedPaintedCottagePinterestcrateandbarrel.comchristies.comukaa.comhi-werns.comamazon.deoverstock.comfuerdentisch.de

Нагадаємо, раніше ми писали, які кольори інтер'єру будуть старомодними у 2024 році. Дизайнери показали, які відтінки швидко набридають і не асоціюються із затишком.

Головне фото: amazon.de