Меблі кольорів веселки: ультрамодна родзинка від Анни Аптон (ВІДЕО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Шафа кольорів веселки, фото
Фото: instagram.com/annupton.art/

Для вас — найкрутіші ідеї кольорових меблів, які починають закохувати у себе тисячі людей з різних куточків світу

Якщо ви любите нестандартний дизайн, зверніть увагу на незвичні меблі різних кольорів. Схожі на веселку шафи, столи та комоди, освіжають інтер'єр, додаючи йому елегантності. Раніше ми писали, як реставрувати старі меблі, а тепер розкажемо, як стильно їх перефарбувати.

Коричневі меблі так ніколи не прикрасять інтер'єр: обирайте яскраві та кольорові варіанти. Свої кольорові ідеї втілила у життя дизайнерка інтер'єру Анна Аптон . Її ідея перетворювати стандартні меблі на райдужні стала популярною в усьому світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Першими позитивно оцінили незвичні меблі діти дизайнерки. Вони заявили, що мріють мати всю кімнату в такому стилі. Так одна яскрава робота повністю змінила творче русло Анни Аптон.

У той час я була у серйозній творчій колії — робила одне й те саме щотижня, втрачала замовлення, була виснажена і абсолютно позбавлена натхнення в усьому, що я робила. Коли мої діти сказали, що хочуть, щоб їхня кімната була такою ж крутою, як "casa", я намалювала цю знахідку вартістю 75 доларів фарбами та пензлями, які були в мене вдома,
— пригадує дизайнерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додає, що така робота не була запланованою. Вона просто творила, вкладаючи в роботу любов, і ідея сама прийшла в голову.

Я щиро вірю, що саме так трапляються найпрекрасніші речі в житті, несподівано, і народжуються з любові, а не з примусу. Минулого року я мала честь намалювати понад 650 райдужних шматочків, які поїхали до 20 країн,
— розповіла Анна Аптон.

Нагадаємо, раніше ми писали про наймодніші дитячі кімнати. Дизайнер показала арочні форми та пастельні кольори, які стали родзинкою інтер’єру.