Анімалістичний дизайн стане родзинкою інтер'єру 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
2 009
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Гардина із леопардом і штори з принтом хутра леопарда, фото
Фото: stylesatlife.com

Дизайнери показали, як стильно оформити оселю в анімалістичному стилі

Килими з імітацією хутра тварин, текстиль із принтом котиків чи собачок, а також нестандартні світильники стали трендом 2024 року. Дизайнери показали, як анімалістичний стиль зайняв найвищі щаблі популярності для сучасного інтер'єру. Раніше ми писали, як оздобити кімнату мозаїкою , а тепер покажемо модні ідеї для вашого дому.

Якщо ви любите нестандартний дизайн, додайте трішки анімалістичного стилю. Це можуть бути деталі, які додадуть затишку та ексклюзивності для вашої кімнати. Така трансформація оселі доступна, але має дорогий вигляд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обирайте той анімалістичний принт, який вам найбільше підходить по колірній гамі. Це може бути як схожий по кольору, так і контрастний відтінок. Наприклад, якщо у вас кімната у сірих тонах, можна обрати або принт хутра зебри, або принт хутра тигра — залежно від того, який колір вам найбільше подобається.

Стіл із імітацією леопарда, фото
Фото: boldmonkey.com
Картина леопард, фото
Фото: joellahakkensx
Килим із принтом хутра тварин, фото
Фото: Allstar Rugs
Гардина із леопардом і штори з принтом хутра леопарда, фото
Фото: stylesatlife.com

Імітація хутра тварини стильно виглядає у вигляді килима. Це може бути штучне хутро, яке асоціюється із зеброю, леопардом, тигром чи білим ведмедем. Такий же текстиль стильно виглядатиме у вигляді декоративних подушок на дивані чи ліжку. В анімалістичному стилі можуть бути також бра, торшери та інші світильники.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Стіна із принтом хутра зебри, фото
Фото: linlydesigns.com
Штори з імітацією хутра леопарда, фото
Фото: LiSa BeeHleR
Картини з штучного хутра тварин, фото
Фото: kim_simpsonn
Подушки з імітацією хутра тварин, фото
Фото: dwellingsbydevore.com

Додайте у кімнату статуетки, що зображають цю тварину, та розмалюйте акриловими фарбами горщики для вазонів під колір обраного хутра. Якщо ви любите у цій кімнаті пити каву, покладіть під філіжанку тематичну серветку. Такі дрібниці довершать стиль і додадуть гармонію.

Бокали і стакани з принтом хутра тварин, фото
Фото: neimanmarcus.com
Таця з принтом хутра леопарда, фото
Фото: audenza.com
Світильник із імітацією хутра тварин, фото
Фото: wayfair.com

Раніше ми писали, які декоративні нюанси додадуть до вашого інтер’єру весняного настрою та затишку. Дизайнери назвали 3 речі, якими варто прикрасити кімнату.