Сервіруємо стіл у зелених відтінках: найгарніші варіанти для весняних свят 2024 (ФОТО, ВІДЕО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Зелений посуд і серветки, фото
Фото: instagram.com/dining_delight/

Дизайнери показали, як можна оформити святковий стіл у зелених тонах

Якщо ви любите запрошувати гостей або влаштовувати романтичні вечері, зверніть увагу на сервірування столу в зелених кольорах. Такі відтінки підіймають настрій та надихають, а ще вони асоціюються із весною. Раніше ми писали про модний декор під тарілки , а тепер покажемо, як накрити стіл.

У тренді — різні відтінки зеленого. Доречними для сервірування є неоновий салатовий та зелений, салатовий, оливковий, смарагдовий, колір морської хвилі, трав'яний, м'ятний, яблучний, малахітовий та інші. До них пасують білий, молочний, жовтий та гірчичний.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У кольорі можуть бути тарілки та чашки, або ж кольоровий текстиль. Тоді посуд доречно брати однотонний білий. Такий класичний варіант підійде для сервірування столу в будь-який сезон.

Стіл із оливковими серветками, фото
Фото: homewithholliday.com

Весняний період у більшості людей асоціюється із Великоднем. Отож, атрибути цього свята доречні упродовж усього сезону. Декоративні кролики та курчата на столі завжди в тренді. Якщо у вас немає нестандартного посуду, і ви хочете додати родзинку, зверніть увагу на паперові серветки з принтом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Зелені тарілки, фото
Фото: Pinterest
Сервірування столу у зелених тонах, фото
Фото: 2thesunnyside.com
Посуд зеленого кольору, фото
Фото: Pinterest
Зелені серветки і свічки на столі, фото
фото: loricurie.wordpress.com

Нагадаємо, раніше ми писали про трендові кольори для інтер'єру. Дизайнери показали відтінки, на які варто звернути увагу під час ремонту.