Крашанки з каркаде і лушпиння: прикрашаємо оселю на Великдень — майстер-клас (ВІДЕО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Крашанки фіолетових відтінків, фото
Фото: cookpad.com

Прикрасьте оселю нестандартними крашанками, які схожі на нашу планету

Великдень надихає господинь прикрашати свої оселі у різний, тематичний декор. Його можна придбати готовим, а можна зробити своїми руками. Для вас — доступний, покроковий майстер-клас, як зробити крашанки за допомогою чаю каркаде і лушпиння цибулі.

Крашанки та писанки здавна прикрашають оселі наших пращурів. Великдень — це світле свято, коли трапляються дива. Люди вірили, що гарно оздоблені кімнати притягують багатство, здоров'я та щастя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У моді — кольорові великодні яйця, пофарбовані природними матеріалами. Робити такі крашанки легко і дешево, при цьому виглядають вони дуже дороговартісно.

Фіолетові крашанки, фото
Фото: Pinterest
Сині крашанки, фото
Фото: Pinterest

Змішайте лушпиння цибулі та каркаде, покладіть на марлю і загорніть у неї яйце. Викладіть такі яйця у каструлю, а до них докладіть не обгорнуті яйця. Додайте ще каркаде. Залийте усе холодною водою і доведіть до кипіння. Після цього проваріть ще 10 хвилин. Залиште яйця на ніч у суміші, яка вийшла. Зранку промийте їх водою і трішки змажте олією, аби вони блищали.

Такі розкішні крашанки схожі на нашу Землю. Їх гарно покласти у прозору вазу, невеличкий декоративний акваріум або на тематичну великодню тарілку. Такий декор додасть затишку та гармонії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фіолетові крашанки з золотою фольгою, фото
Фото: Pinterest
Фіолетові крашанки у гніздечку, фото
Фото: Pinterest

Раніше ми писали про вишиті писанки. Для вас — найгарніші варіанти такого декору, який виконаний дрібним візерунком ручної роботи.