Рандомні варіанти декору на Великдень 2024 (ФОТО, ВІДЕО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Підставка для писанок із лози у формі кролика, фото
Фото: instagram.com/pletena.loza/?g=5

Пропонуємо декор на Великдень, який сподобається навіть примхливим господиням

Українці готуються до Великодня. З нагоди свята люди прикрашають оселю тематичним декором. Раніше ми писали про градієнт в інтер'єрі , а тепер покажемо святкове оздоблення до Великодня.

Прикрашати оселю до Великодня завжди цікаво і приємно. Головні акценти такого декору — це писанки і кролики. А ще українки застеляють столи розкішними, вишитими з бісеру серветками. Для вас — найгарніші варіанти сучасного декору на Великдень 2024 року, який буде пасувати до будь-якого стилю кімнат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У тренді 2024 року — велокодневі декоративні вінки на двері, свічники, статуетки з кроликами і писанками, картини, вишивка та інші прикраси. Затишку додають кухонні рушники з тематичним принтом і посуд.

Чимало прикраси можна зробити власноруч. Не виходять із моди писанки, розвішені на декоративній гілці крученої верби. На неї можна додати птахів та підсвітку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маленькі деталі також доречні для оздоблення будь-якої кімнати. Наприклад, у вазон можна поставити декоративних зайчиків або штучні писанки, які тримаються на високій бамбуковій паличці.

Раніше ми писали, як декорувати звичайні горщики для вазонів у техніці декупаж. Для вас — доступний майстер-клас, як їх оздобити кольоровими серветками.