Топ-5 рослин, які не змерзнуть: найкраще рішення для зими

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, які роботи слід проводити на ділянці на початку зими. Висаджування нових рослин до них точно не входить, але цим часом можна скористатись для планування майбутніх робіт. Зокрема і підібрати декоративні рослини.

Для створення гарного саду важливо правильно вибрати рослини, які будуть добре себе почувати у вашому саду. Щоб не гаяти часу, краще відразу звернути увагу на такий важливий в наших широтах показник, як морозостійкість. Разом із ProstoWay розповідаємо про 5 рослин, які не вимерзнуть у саду взимку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Для вдалого планування необхідно зрозуміти, в яких умовах будуть рослини саме на вашій ділянці. Для цього при виборі рослин слід звертати увагу на освітленість, вологість та тип ґрунту. Але важливим показником є саме морозостійкість.

Морозостійкі рослини для дачного саду

  • Чубушник. Ця квітка має дуже приємний аромат. А ще вона чудово почувається в холодному кліматі.

  • Спірея. Це кущ, що має дуже гарний цвіт. Його листя може змінювати колір.

  • Барбарис. Дуже красива квітка, яка особливо привабливий вигляд має восени. Часто саме її роблять основою ефектного саду.

  • Кизильник. Рослина абсолютно не вимоглива до сонця. Його можна використовувати для створення живоплоту.

  • Рододендрон. Є в кількох варіантах - можна придбати як кущові рослини, так і маленькі дерева.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Орієнтуйтесь на зовнішній вигляд рослин та на потрібні їм умови. Також ми розповідали, як врятувати сад від “липкого снігу”.