Фікус буде рости, як влітку: чим підживлювати рослину взимку

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, які рослини квітнуть узимку . Тепер звернемо увагу на догляд неквітучих - адже вони теж потребують уваги в холодну пору

Серед капризних рослин фікус вирізняється особливою вибагливістю. Він із тих рослин, якій, як тільки здається, що чогось їй не вистачає – будь то полив, освітлення чи добрива, одразу скидає листя. Тому взимку він потребує особливої підтримки. Про це розповідаємо разом з ukr.uaportal .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ефективний та простий метод підживлення

Це удобрення точно сподобається вашому фікусу. Цукровий сироп забезпечить йому необхідні елементи живлення для здорового і красивого росту.

Приготувати сироп зовсім нескладно. Для цього 0,5 чайної ложки цукру слід розчинити у 500 мл води. Цей розчин варто використовувати для поливу фікуса.

Цукровий сироп одразу сприятиме активізації росту пагонів. Також покращиться колір листя і збільшиться щільність листяного покриву.

Добриво слід вносити в грунт,  наповнений вологою. Також утриматись від підживлення варто, якщо ви недавно пересаджували фікус. Підживити його можна лише через 40 днів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо врахувати, що це підживлення слід застосовувати лише тоді, якщо ваш фікус здоровий і не має жодних ознак захворювання. Також ми розповідали, в які горщики не можна садити фіалки .