Надзвичайно шкідлива порада: ніколи не робіть цього з рослинами

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як обманути кімнатне алое , щоб воно зацвіло. Тепер ділимось порадою щодо підживлення. Чимало любителів роблять одну помилку в догляді і навіть радять це іншим. Вона стосується внесення у субстрат кімнатних рослин цукру.

На просторах Інтернету гуляє чимало порад з догляду за кімнатними рослинами, які треба ще сто разів перевірити. Деякі із них настільки шкідливі, що можуть не покращити ґрунт, а навіть завдати шкоди. Про це розповіли на ProstoWay .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому не можна додавати цукор

Одним із поширених шкідливих засобів є цукор. І цей міт вийшов із поради додати цей продукт до води, в якій знаходяться зрізані квіти, щоб ті довші стояли.

І, насправді, для зрізаних квітів це працює. Але вносити в ґрунт цукор категорично не можна.

Ця речовина не лише порушить склад землі, а й стане приманкою для шкідників. У вас в рослинах може завестись і доволі вільно себе почувати мошка. Також це ідеальна плантація для розвитку грибка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім шкідливого впливу, це ще й не має жодного корисного значення, адже ґрунті цукор розпадається на фруктозу та глюкозу, але фруктозу рослини не можуть поглинати. Також ми розповідали про деталі зимового догляду за фікусом.