Хитрий трюк, з яким моркву не доведеться проріджувати: знадобиться звичайна пляшка

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як на дачі можуть допомогти використані лотки з-під яєць. Тепер ділимось ефективним лайфхаком, який позбавить вас зайвого клопоту у вигляді проріджування моркви.

Є дуже простий спосіб посіву моркви, який дозволить в подальшому обійтись без проріджування. Про нього розповідаємо разом із порталом “Главред” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За допомогою хитрого методу з пластиковою пляшкою ви можете заощадити час. Все, що потрібно, це приготувати розподільну рідину.

Знадобиться:

  • Пластикова пляшка

  • Картопляний крохмаль

  • Вода

Як скористатися лайфхаком:

  1. У кришці пляшки проробіть невеликий отвір (кілька міліметрів). Розведіть 1 столову ложку картопляного крохмалю в 1 літрі води.

  2. Засипте насіння моркви в розчин, ретельно перемішайте. Перелийте рідину в пляшку, щільно закрийте кришкою.

  3. Легко натискаючи на пляшку, "полийте" грядку розчином з насінням. Завдяки цьому методу насіння буде рівномірно розподілено, без ризику розкидання.

Серед переваг цього методу є легкий і швидкий посів. Лайфхак підходить для дрібного насіння, яке важко висівати інакше. Його застосування забезпечує рівномірні сходи, а ще морква не потребує проріджування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте цей хитрий спосіб і насолоджуйтесь рясним урожаєм моркви без зайвих зусиль. Також ми розповідали, що варто посадити біля буряка .