Навіщо мудрі дачники взимку збирають лотки з-під яєць: хитрий лайфхак

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, навіщо взимку дачники запасаються тетрапаками з-під продуктів. Тепер ділимось лайфхаками з мудрого використання яєчних лотків.

Яєчні лотки - це не просто одноразова упаковка. Їх міцність та практичність роблять їх незамінними багатозадачними помічниками на дачі. Разом із порталом “Главред” розповідаємо про кілька ідей, як можна використовувати яєчні лотки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Розмітка грядок без клопоту

Забудьте про кілочки! Просто розмістіть яєчні лотки на землі та злегка притисніть.

Повторюйте, поки не розмітите все місце для висадки. Лотки залишать на землі круглі відбитки - ідеальні заготовки для лунок під насіння. Відстань між осередками відповідає потребам більшості культур, забезпечуючи їм оптимальні умови для зростання.

Зберігання дрібниць

Використовуйте лотки для зберігання шпильок, кнопок, цвяхів та інших дрібниць у майстерні. Будь-які мілкі предмети чудово там розмістяться.

Лунки для насіння

Використовуйте комірки для висадки насіння різних рослин. Це відмінна ідея, яка допоможе відстежувати їх ріст та переміщення. Також зручно використовувати лотки для розведення розсади.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Яєчні лотки - це екологічний та безкоштовний ресурс, який може знайти безліч корисних застосувань на дачі. Будьте креативними та використовуйте яєчні лотки з максимальною користю. Також ми розповідали, у чому ще можна вирощувати розсаду .