Найкращі пилоборці: перелік рослин, які знищують пил в квартирі

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, коли не треба підживлювати кімнатні рослини . Тепер розповідаємо, які квіти у горщиках допоможуть вам очистити повітря у домі.

Вони не лише прикрашають інтер'єр, але й борються з пилом, токсинами та шкідливими речовинами, що виділяються меблями та оздобленням. Про них розповіли на ProstoWay .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хлорофітум

Цей універсальний вазон очищає повітря від формальдегіду, бензолу та інших хімічних сполук. Він також поглинає пил, роблячи атмосферу у вашій квартирі більш свіжою. Хлорофітум невибагливий у догляді, тому підходить навіть для початківців.

Сансев’єрія, або зміїний хвіст

Ця елегантна рослина не потребує багато уваги, але вона стає справжньою фабрикою з виробництва кисню. Сансев'єрія у великих об’ємах поглинає вуглекислий газ, роблячи ваше повітря чистішим та приємнішим для дихання.

Спатифіллум

Ця витончена квітка бореться з алергенами та шкідливими речовинами, такими як формальдегід та бензол. Спатіфіллум як рослина потребує регулярного поливу, але це невисока ціна за чисте та свіже повітря.

Пальма арека

Ця ефектна рослина не лише прикрасить ваш інтер'єр, але й очистить його від пилу. Пальма, до того ж, додатково зволожує повітря, а це робить її ідеальним вибором для людей з сухою шкірою та дихальними проблемами. Вона любить розсіяне світло та помірний полив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час вибору кімнатних рослин зверніть увагу на розмір вашого приміщення та умови освітлення. Ми також розповідали, навіщо перед покупкою рослин фотографувати кімнату .