Посадіть цю рослину біля редиски: урожай збільшиться вдвічі

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

урожай редиски
Створено за допомогою ШІ / Урожай буде чудовим

Про це знають досвідчені дачники

Ми розповідали, як виростити особливо міцну томатну розсаду . Тепер розповідаємо, що можна садити на одній грядці з редискою.

Редиска - це не лише смачна, але й корисна рослина, яку можна вирощувати навіть на невеликих ділянках або в контейнерах. Втім є кілька умов. Щоб отримати багатий урожай, важливо не лише забезпечити редисці сприятливі умови, але й підібрати правильних "сусідів". Детально розповідаємо про це разом із Ukr.Media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ідеальні компаньйони для редиски

Морква

Ці дві культури чудово доповнюють одна одну не лише смаком, але й поживними властивостями. Морква відлякує шкідників редиски, а редис, у свою чергу, розпушує ґрунт, що сприятливо впливає на ріст моркви.

Цибуля

Цибуля також є чудовим компаньйоном для редиски. Її аромат відлякує багатьох шкідників, а також покращує смак редису.

Зелень

Петрушка, кріп, базилік, цибуля-порей не лише гармонійно поєднуються з редискою за смаком, але й доповнюють її поживними властивостями. Ароматні трави також приваблюють корисних комах, які сприяють запиленню рослин.

Рослини, яких слід уникати

Капуста

Капуста та редис мають схожі потреби в поживних речовинах і просторі, тому конкурують між собою. Це може негативно вплинути на врожай обох культур.

Чорнобривці

Чорнобривці люблять садити між грядками, адже вони  відлякують шкідників. Але їх аромат може негативно впливати на смак редиски.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих простих правил, ви зможете отримати багатий урожай редиски та насолоджуватися свіжими та соковитими коренеплодами на вашому столі. Також ми розповідали, що варто зробити з огірками перед висаджуванням.