Високоврожайні та стійкі до хвороб: назвали найкращі сорти огірків для 2024

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

фото огірків
Створено за допмогою ШІ / Вдалі сорти огірків

Смачні, високоврожайні та стійкі до хвороб огіркові сорти

Вирощування огірків – це не лише приємний процес, але й можливість насолодитися смачними та корисними овочами. Ми розповідали про цікаве підживлення . Проте, з безлічі сортів та гібридів складно зробити правильний вибір.

Разом з “УНІАН” пропонуємо вам ознайомитися з 7 найкращими сортами огірків для відкритого ґрунту, які здобули визнання та схвалення у досвідчених садівників. Ці сорти відрізняються чудовим смаком, стійкістю до хвороб та не схильні до гіркоти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ніжинський дар

Середньостиглий, невибагливий, з відмінним смаком, стійкий до хвороб. Плодоношення рясне, без гіркоти, стійкий до хвороб.

Акорд

Ранній, невибагливий, високоврожайний, з чудовим смаком. Стабільний, сходить без замочування, дає багатий урожай.

Артист

Ранній гібрид, високоврожайний, стійкий до хвороб, морозостійкий, універсальний. Надзвичайно врожайний, стабільний, приємний на смак.

Аякс

Ультраранній гібрид, високоврожайний, транспортабельний, стійкий до хвороб, без гіркоти. Стабільно висока врожайність, витривалий, смачний, не гірчить.

Лютояр

Ранній самозапильний, чудовий для консервування, стійкий до хвороб. Завалив нас урожаєм, дуже солодкий, ароматний, плодоносить довго.

Амур

Ранній самозапильний, високоврожайний, стійкий до хвороб, спеки. Задоволена врожаєм, стійкий до хвороб, не гірчить.

Герцог

Ранній самозапильний, десертний, для теплиці, без гіркоти. Огірочки відмінні, дуже солодкі, хрусткі, дають по 5-6 плодів на одному вузлі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вибирайте сорт огірків, який відповідає вашим потребам та смакам, і насолоджуйтесь багатим урожаєм. Також ми розповідали, як використати один бур’ян на дачі.