Розкрити таємницю за одну ніч: як на Катерини дізнатися, за кого вам судилося вийти заміж

Усі свята
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Вважають, що свята Катерина є покровителькою любові і шлюбу та допомагає дівчатам знайти свою любов. Тому цього дня вони нерідко ворожать на судженого. Які саме обряди можна провести 24 листопада - дізнавайтесь у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Раніше святу Катерину вшановували 7 грудня. Та від вересня 2023 року Православна церква України перейшла на новий календар. У зв’язку з цим, дата святкування змістилася на 13 днів раніше і тепер припадає на 24 листопада.

Варіанти ворожінь на Катерини

Хоча Катерини припадає на Різдвяний піст, та й загалом церква не підтримує всіляких ворожінь, дівчата все ж гуртувалися й проводили обряди, щоб дізнатися, коли й за кого вони вийдуть заміж.

Нижче пропонуємо вам кілька ворожінь, які ви можете провести вдома. Вони прості й не потребують присутності інших людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: znaj.ua
Фото: znaj.ua

Ворожіння №1. Навіть ранкове вмивання може підказати вам, чи скоро ви зустрінете свою другу половину. Для цього налийте води в таз та, зачерпнувши її долонею, умийте обличчя. Якщо хвилі на поверхні швидко розгладяться - значить, і зустріч з обранцем буде скорою.

Ворожіння №2. Підготуйте 12 аркушів паперу: на кожному напишіть чоловіче ім’я, а ось один аркуш залиште порожнім. У ніч з 23 на 24 листопада покладіть їх під подушку, а вранці витягніть навмання якийсь листочок. Ім’я, яке випало, носитиме ваш майбутній чоловік. Якщо ви витягнули порожній аркуш - значить, про весілля поки думати зарано.

Ворожіння №3. У ніч з 23 на 24 листопада покладіть під подушку шматок хліба й скажіть: “Суджений, приходь до мене поїсти”. Після цього відразу лягайте спати, не проронивши ні до кого ні слова. Вночі вам має наснитися той, хто є вашим судженим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не забувайте, що зараз йде Різдвяний піст. А тому у цьому матеріалі ми розповідаємо , як і про що молиться у цей період.

Фото: telegraf.com.ua